Avís Legal

1. Informació General:

Titular: COBARO SA

NIF/CIF: A08364580

Adreça: CALLE MUNTANER, 248 – BJ 1 – 08021 BARCELONA (Barcelona)

Correu electrònic de contacte: info@anders.cat

Telèfon de contacte: 93 411 16 71

2. Propietat Intel·lectual:

Tot el contingut del Lloc, incloent-hi textos, gràfics, logotips, imatges i programari, està protegit per lleis de propietat intel·lectual i és propietat d’Ander’s o de tercers que han autoritzat el seu ús. Queda prohibida la reproducció, distribució, modificació o qualsevol altre ús no autoritzat del contingut sense el consentiment exprés per escrit d’Ander’s.

3. Responsabilitat:

Ander’s esforça per proporcionar informació precisa i actualitzada al Lloc, però no garanteix l’exactitud, integritat o actualitat d’aquesta informació. Ens reservem el dret de modificar el contingut del Lloc en qualsevol moment sense previ avís.

4. Enllaços a Tercers:

El Lloc pot contenir enllaços a llocs web de tercers. Aquests enllaços es proporcionen només com una conveniència, i Ander’s no assumeix responsabilitat pel contingut o les pràctiques de privadesa d’aquests llocs.

5. Comentaris i Contingut de l’Usuari:

En proporcionar comentaris, opinions o qualsevol altre tipus de contingut al Lloc, acceptes que Ander’s pot utilitzar, reproduir, modificar i distribuir aquest contingut. No es permetrà contingut difamatori, obscè, il·legal o que vulneri els drets de propietat intel·lectual de tercers.

6. Llei Aplicable:

Aquest Avís Legal es regeix per les lleis d’Espanya, i qualsevol disputa que sorgeixi en relació amb aquest Avís Legal estarà sotmesa a la jurisdicció exclusiva dels tribunals de Barcelona.

7. Canvis en l’Avís Legal:

Ander’s es reserva el dret d’actualitzar aquest Avís Legal en qualsevol moment. Les actualitzacions entraran en vigor tan aviat com es publiquin al Lloc.

8. Contacte:

Si tens preguntes sobre aquest Avís Legal, contacta’ns a través de info@anders.cat o 93 411 16 71. Gràcies per visitar Ander’s. En utilitzar el nostre Lloc, acceptes els termes i condicions establerts en aquest Avís Legal.