Qui som

You are here

Empresa familiar amb una llarga tradició familiar en el sector del calçat.

Funda a Barcelona el 1973 el primer centre Ander 's, especialistes en calçat infantil, convertint-se amb els anys en un punt de referència a la ciutat.

En l'actualitat, la nova generació, continuem amb la mateixa filosofia de l'empresa des dels seus inicis, respectant la tasca iniciada, la de calçar i tenir cura del peu del nen. Sens dubte els nous temps ens portaran a diferents formes de venda, amb tecnologies avançades però sempre prevaldrà la nostra filosofia en el "bon calçar".

En Ander 's l'assessorarem sobre el calçat que millor s'adapti al peu de l'infant, tenint, en compte, l'edat, l'ús, l'activitat, seguint les tendències de la moda de cada temporada.

Voldríem expressar la nostra gratitud i agraïment a tots els nostres clients per la confiança que dipositen en nosaltres.

En especial a tots aquests nens que hem constatat que calzábamos quan eren petits, i ara són Pares o Mares, que segueixen venint a Ander 's, perquè ara calcem i cuidem el peu dels seus fills.

I als que no ens coneixen encara els convidem a que vinguin a visitar-nos a les nostres botigues. Allà trobarà una àmplia selecció en calçat infantil cada temporada. Amb una àmplia gamma de sabates multimarca o dissenys propis per a les nostres botigues. Treballem amb professionals del sector el que ens garanteix oferir un producte de qualitat, disseny i moda que satisfaci les seves necessitats.

Atenció al client

  93 411 16 71 (10h-14h)

  info@anders.cat

Sabateries Ander 's des de 1973, especialista en calçat infantil i juvenil a Barcelona, l'assessorem sobre la sabata més adequada per a nadons, nens i nenes.